Nova Godina to nije bez Deda Mraza!

Jovan Pavlović i Svartlamon Hardkor za grijanje hladnog dana

Jovan Pavlović, profesora harmonike, „naš" Norvežanin, počasni građanin grada Trondhajma i izuzetni umjetnik, pre nekoliko godina je, zajedno s Svartlamon Hardkorom, mesnim horom grada nazvanim Trondhajma u Norveškoj, u kome i sam živi, napravio, iz zabave, nekoliko obrada ovdašnjih dječjih pjesmica.

Ne bi to bilo ni malo čudno da se, u ovom slučaju, ne radi o veoma specifičnom horu, zvanom Hardkor, koji je, samo mu ime kaže, najmanje od svega dječji, fini i nježan.

Pankerska ekipa je, predvođena Jovanom, obradila numere Deda Mraze, Zum zum i U svetu postoji jedno carstvo, ali i Po šumama i gorama i Za Beograd, pa vam najtoplije preporučujemo da ih sve odslušate, zabava je zagarantovana.

Mi ćemo ovde da odslušamo zajedno Deda Mraze, koju smo, kao i druge pjesme ovih neverovatno zabavnih momaka, imali priliku da čujemo i u Beogradu 2016. na Arka Barci, gde su Beograđanima priredili fenomenalan koncert.

Uživajte, nadamo se da će nas Svarlamonci opet posetiti i održati koncerte još ponegde u regionu na radost svih slušalaca.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika