Nikšićki muzičar Janjo najavljuje novi album promocijom spota za singl "Komšo je puka'"

Baš pravi hit u najavi!

 

U subotu, 30. decembra, Janjo (Marko Janjušević), muzički producent i nekadašnji frontmen benda Manitou iz Nikšića, promovisaće novi spot za singl "Komšo je puka'", kojim najavljuje debi solo album. Spot za novi singl biće dostupan od 22. decembra na YouTube kanalu, kao i drugim striming platforma.

Novi singl "Komšo je puka" dio je albuma koji će biti izdat tokom 2024. godine, nakon čega se autor vraća live nastupima. Janjo je ranije nastupao kao član alternativnog muzičkog sastava Manitou, dok se sa novim albumom predstavlja samostalno, kao autor muzike i tekstova. 
 
Spot je sniman na različitim lokacijama Amsterdama i Utrehta, tokom septembra ove godine. Janjo je radio i miks zvuka, dok mastering potpisuje La Plant Studio iz Beograda. Gitare potpisuje Milivoje Kljajić Kljajo, a singl je sniman u Chickencoop Studiju u Nikšiću, pod palicom Miodraga Radovića Tobe.
"Pjesma je karikatura mog komšiluka. Akciona komedija koja na satiričan način priča o našoj svakodnevnici. Svako u okruženju ima bar jednog problematičnog komša, za koga je čuo da je "puka'", a možda si taj komšo bas ti", izjavio je autor, najavljujući uskoro izlazak i novog singl spota.
 
 
Mural radjen u lokalu "Bard" u Nikšiću,  Artist: Marko Janjušević Janjo
 

Janjo je sa bendom Manitou prošao kroz niz transformacija, od hardkor zvuka, preko eksperimenata sa elektronikom, do repa sa elementima dab i rege zvuka. Ni novi album nije žanrovski konzistentan, već će nastaje spajanjem stila muzike rađene sa bendom i stila elektronske muzike koju Janjo radi pod imenom Pas Manit, donoseći nam originalan hiphop / grime zvuk.
Promocija spota biće održana u kafe baru "Bard" u Nikšiću, 30. decembra, sa početkom u 12 sati.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika