Još jedan tradicionalni koncert Ramba Amadeusa u MTS dvorani

Ovom artistu je potpuno svejedno da li ispred sebe ima publiku u intimnom, klupskom okruženju ili masu svijeta na ogromnom, otvorenom prostoru, odnos prema publici je isti: prirodan, zahtjevan i iskren

 

Kao što je uobičajeno u ovo doba godine, Rambo Amadeus, jedna od najistaknutijih kultnih figura na muzičkoj sceni regiona, održao je svoj tradicionalni koncert u MTS dvorani, poznatijoj kao Dvorana doma sindikata 24. prosinca.

Koncert ovog umjetnika, u pratnji provjerenih "vukova scene" i funk i jazz muzike, Vojna Dizdara, Saše Rankovića, Miroslava Toviraca i uvijek više nego dobrodošlog gosta, Ivana Aleksijevića Pančevca, starog saradnika na projektu Veče glomazne poezije i rasklimatanog džeza bio je za pamćenje. Gošća je bila i mlada umjetnica specifičnog izraza, Alba Nacinovich za klavijaturama.

 

Rambo Amadeus, foto: Slavko Kostić, Music Photo Tour

 

Izuzetno lepo uobličena i prigodna bila je i povremena igra harizmatične, talentovane i preljepe plesačice Nađe Mihajlo.

Duhovite najave, fantastična komunikacija sa starom, odnegovanom ali i novom, mladom i pametnom publikom kao i virtuoznost ovog majstora reči, gitare i scene, učinili su, opet, nezaboravnim još jedan njegov veliki koncert. 

Ovom artistu je očigledno potpuno svejedno da li ispred sebe ima publiku u intimnom, klupskom okruženju ili masu svijeta na ogromnom, otvorenom prostoru, odnos prema publici je isti: prirodan, zahtjevan i iskren.

Pratite najave novih događaja RASMC-a jer ni jedan ne sliči drugom: bilo da je riječ o (nedavnim) koncertima u Rijeci, Zagrebu, Beču, Zrenjaninu, Nišu, onima na festivalima u regionu ili po Evropi, svaki je po nečemu sasvim poseban.

Evo malo atmosfere sa prošlogodišnjeg tradicionalnog koncerta u mts dvorani, da, ako niste bili, steknete utisak o događaju.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika