Ovaj zabavni singl možete slušati na MUZZIK radio stanicama Cafe & Club, Hip Hop i Soul, kao i gledati i slušati na našim TV stanicama Pop Star i WWM

 

Chinese Man, kolektiv iz Aix en Provence, udružili su se na prelepoj pjesmi i video spotu pod naslovom Too Late sa  troje povijesnih članova poziva Stogie T-ja, KT Goriquea i FP-a, člana engleskog trija A State of Mind.

Nakon nekoliko solo projekata (Matteo) ili u suradnji sa svojim grupama (BOLD za High Ku, Rumble za Sly), 3 člana Chinese Mana vraćaju se 6 godina nakon njihovog posljednjeg albuma: Shikantaza.

Ovaj novi album (3. album grupe) snimljen je u studijima izdavačke kuće u Marseilleu, kao i u Parizu, u studiju Zarma i studiju Ferber, posebno za snimanje pojedinih naslova s ​​orkestrom "L'Ensemble Hors".  Vođenje orkestra povjereno je Gillesu Alonzu, glazbeniku bliskom grupi koji je skladao i aranžirao orkestralne dionice za 6 od 13 pjesama na ovom albumu.

 

Making Of spota za pjesmu Too Late

 

Na odličnom animiranom video spotu radila je sledeća ekipa:
Režija: Victor Haegelin DOP: Jeremy Lesquenner Production designer: Morgane Baux, Set building: Benjamin Hautin, Rekvizita: Elona Bellaïche, Elsa Philippe Lutke: Coralli Grieu, Alix Lainé,  Dizajn lutaka: Colombine Majou, Animacija: Patagraph 2D animacija: Mathieu Maillefer i konačno, Produkcijska kuća: Wizz.

Ovaj zabavni i divni singl možete slušati na MUZZIK radio stanicama Cafe & Club, Hip Hop i Soul, kao i gledati i slušati na našim TV stanicama Pop Star i WWM. Uživajte! 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika