Lu Dedić

Muziku mladih, novih i perspektivnih izvođača i autora kao što je Lu, možete slušati i spotove gledati na MUZZIK radio i TV kanalima ZZ TV i SENSE 

 

Lu Dedić se odlučila predstaviti na Dori pjesmom “Plavi leptir”, drugačije i magičnije a pjesmu potpisuje Miroslav Lesić. Iza produkcije spota stoji Tina Kadoić, a priču su zajedno s Lu dočarale plesačice Luna i Nika Lilek.

"Na spot sam ponosna i osim pri snimanju same pjesme ‘Plavi leptir’, kroz proces snimanja ovog spota još sam dublje prodrla u tu nježniju stranu sebe. Tina Kadoić snimala je i moj prvi spot i kao što sam očekivala, ponovna suradnja je bila još jedno predivno iskustvo. Tina mi daje dojam kao da se već dugo znamo i napravi ugodnu i familijarnu atmosferu u kojoj ništa nije teško odraditi. Plesačice Nika i Luna Lilek su me oduševile svojim performansom, a posebno sam ponosna i na magičnu scenografiju koju je osmislila i postavila Marta Dolenčić, rekla je Lu.

Svoju glazbenu priču započela je nedavno i u kratkom roku isprobala različite žanrove, a pop izričaj je onaj u kojem se osjeća najbolje. Iza sebe ima tri singla – “Zadnji sati ljeta“, “Prava stvar” i “Mijenjam se“. Na pozornici Dore, Lu će pokazati svoju moćnu i nježnu stranu, s čarobnim stihovima povest će na kratko i bajkovito putovanje koje će se itetako upamtiti.

"Pjesmu bih opisala kao vilinsku i bajkovitu, u isto vrijeme nježnu i moćnu. Jako mi je drago što imam priliku predstaviti se takvom pjesmom", ispričala je Lu.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika