EYEVAN

 

Ivan Vidović , umjetničkog imena' EYEVAN poznat sa hrvatskog takmičenja Superstar, snimio je spot za skladbu Vidjet ću te u snovima. On nije samo autor teksta, već i osoba odgovorna za svaki glazbeni element - od melodije do aranžmana, odsviranog na instrumentima pa do produkcije. Ivan je pjesmu napisao na engleskom jeziku prije četiri godine, a sada nakon 'Superstara' ju je preveo na hrvatski jezik i nazvao 'Vidjet ću te u snovima' te snimio video spot. 

Osjeti se osobni dodir u svakom tonu, stvarajući atmosferu koja se lako povezuje s osjećajem intimnosti i dubine. Saša Miočić, odgovoran za mastering, dodatno je poboljšao kvalitetu zvuka.

Antonio Jović i Ivan Vidović sjajno surađuju u stvaranju vizualnog doživljaja za pjesmu. Sniman u Zadru i okolici, spot dočarava osobnu povezanost izvođača s mjestom, dodajući dublji sloj priči.

Antonio Jović, kao glavni snimatelj, uspješno je uhvatio suptilne detalje i emocije koje prate svaki stih pjesme. Tekst Vidjet Ću Te U Snovima odražava duboku zahvalnost i poštovanje prema djedu. Stihovi su prožeti iskrenošću i emotivnošću, stvarajući povezanost s publikom. Refren je iznimno zarazan, naglašavajući osjećaj snage i inspiracije koju EYEVAN crpi iz tog odnosa.

Tekst se bavi temama opraštanja, zahvalnosti, i trajnog utjecaja koji djedovi imaju na naše živote.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika