Muziku Aleksandre Janeve i drugih makedonskih izvođača možete slušati na MUZZIK radio i TV kanalima MOBA i MUZZIK

 

Alexandra Janeva ima novi glazbeni projekt. Ona je ovih dana javnosti predstavila svoju novu pjesmu pod nazivom "Dozdovi", pjesmu koju je prije nekoliko dana najavila na svojim društvenim mrežama. Pjesma snažnog teksta koja je osvojila publiku na prvo slušanje.

"Veliki je izazov opstati toliko godina na makedonskoj glazbenoj sceni i nastojati pratiti sve aktualnosti, a opet ostati dosljedan kvaliteti, što je meni osobno jako važno. Za ovaj projekt uključili smo nove, mlade ljude koji su nam dali svježu energiju. Veliko hvala i "Dance Team Fusion". Ponosna sam na cijeli tim koji je radio na ovom projektu i veselim se svim sljedećim pjesmama koje će uskoro biti objavljene, a koje su već uveliko uvelike na poslu", kaže Aleksandra.

Autorski tim koji potpisuje ovu pjesmu i spot su: muzika i tekst - Lazar Cvetkoski i Alexandra Janeva, aranžman i producent - Lazar Cvetkoski, a nastao je i video koji je priča za sebe i priča puna mnogih ljudi dragih Aleksandri, na čelu s Goranom Simjanovskim, koautorom spota.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika