Muziku kao što je njena i sličnu, kao i odlične spotove, možete slušati i gledati na Muzzik radio i TV kanalima TIK TAK, ADRIA i MUZZIK

 

Nives Cilenšek, poznatija kao Zevin, 20-godišnja je umjetnica iz Slovenije koja svoj stil predstavlja na zabavan, magičan i potpuno unikatan način. Neograničena samo jednim stilom, ili žanrom, pravi muziku u kojoj se ona osjeća dobro.

EP "Egzistencija" je njen prvijenac i dotiče se filozofije postojanja i trenutnog položaja mladih u sve beznadežnom društvu.

U 5 pjesama, kroz stilsko raznolike video spotove (CGI, animirani, crtani i snimljeni spot) u žanru naučne fantastike,  istražuje svoje postojanje kroz probleme: krađa umjetnosti, prezasićenost informacijama i budućnosti.

„Šta znači postojati i šta nas sve čeka?” samo je jedno pitanje mlade ZEVIN. Kratki film, koji je deo slagalice svih video spotova, završava se u nadi za svijetlu budućnost i nepoznatu sudbinu.

Zevin kaže: „Teško je napraviti pjesmu sa pričom, a kamoli EP koji nosi novi stil, novi zvuk... ali uz naporan rad smo ja i moj producent sami u godini i po, uspjeli. Važno je da radimo projekte koji još uvek ne postoje i time na sceni pomeramo granice mogućeg i nemogućeg“.

5 pjesama sa EP "Egzistencija":

- Crna Kada

Bad B*tch

- Tik Tak

- Uspori

- Blizu

Uz ovih 5 pjesama i videa ide i jučer objavljeni kratki film pod nazivom Egzistencija u kome Zevin postavlja pitanja i daje neke odgovore.

Obratite pažnju na ovu autoricu, mi od nje očekujemo da postane svjetsko ime.

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika