Rulja Inc

Ekranizacija pjesme „Kavez“ sa još uvek aktualnog, debitantskog albuma „Ništa Skriveno“ a možete je slušati na MUZZIK radio i TV kanalima ROCK&ROLL i MUZZIK

 

Još jedan plod saradnje izmedju benda Rulja Inc. i ekipe iz Studija C47. Ovoga puta se radi o ekranizaciji pjesme „Kavez“ sa još uvek aktualnog, debitantskog albuma „Ništa Skriveno“.

Spot i pjesma postavljaju pitanje da li Ljepota sama po sebi ima šanse da opstane u Kavezu okružena smrtnim grijehovima i ne sklizne u ništavilo? Da li je dovoljno vješta da prepozna znakove i pronadje ključ od tog Kaveza? I da li je dovoljno mudra da shvati da sama Ljepota nije ništa manje prazna kao i svaki drugi grijeh.

Spot je sniman u Beogradu u periodu od maja do oktobra 2023. u prostorijama kluba Galerija Polet.

Ovom prilikom, bend Rulja Inc. bi želio da se zahvali svim akterima u spotu, kao i ljudima koji su pomogli realizaciju istog: Milanu Saviću Dexteru, Vukašinu Lekiću, ekipi iz kluba Galerija Polet na ustupljenom prostoru, Miljanu Todoroviću (Lenjost), Nataliji Lukić (Zavist), Bojani Marković (Požuda), Ani Stojanović (Ljepota/Praznina).

Rulja Inc (ostali grehovi) su: Proždrljivost - Vuk Stojanović, Pohlepa - Marko Milutinović, Gnev - Ivan Simić, Gordost - Filip Todorčević.

Režija, snimanje, montaža: Studio C47

Label & Copyright: Multimedia Music

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika