Pjesme i spotovi kao što je ovaj pod nazivom Polako... mogu se slušati i gledati na Muzzikovim radio i TV kanalima SENSE, MOBA, POP STAR i naravno, MUZZIK

BUKOWSKEE ft. Tarik Filipović - Polako...

Frontmen rock benda Emir & Frozen Camels, Emir Bukovica, pod imenom svog solo muzičkog projekta BUKOWSKEE objavio je novu pjesmu. Pjesma “Polako…” četvrti je BUKOWSKEE singl, a kao gost se pojavljuje poznati glumac i voditelj Tarik Filipović.

Autor pjesme Emir Bukovica kaže da je do suradnje s Filipovićem došlo vrlo spontano:

Tarik je moj prijatelj koji je među prvima poslušao prvu verziju ove pjesme i na prvo slušanje mu se jako svidjela. Onda smo nekako zajednički pomislili da bi bilo interesantno kada bi Tarik jedan mali dio svog multitalenta poklonio ovoj mojoj pjesmi. Tako se desila ova možda za neke neobična suradnja, koja me čini izuzetno sretnim i zahvalnim.

Pjesma “Polako…” je svojevrstan nastavak Emirovih dosadašnjih BUKOWSKEE intimnih priča u kojima autor govori o ljudskim i drugim odnosima, usponima i padovima te svakodnevnim životnim temama.

Pjesma je snimljena je u studijima “Definition Media” na Floridi i “Long Play” u Sarajevu, dok videospot potpisuje režiser Jasmin Jatić.

Glavnu ulogu u spotu dobio je trenutno jedan od najuspješnijih bosanskohercegovačkih modela, Azra Patković. (info: press)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika