Na MUZZIK radio i TV kanalima TIK TAK, ZZ TV i ROCK&ROLL slušajte nove ŽEN

ŽEN - NEDAMISE

 

Zagrebački prog-indie-rock trio Žen je nakon studijske pauze izdao treći singl i videospot “Nedamise” kao najavu svog četvrtog studijskog albuma pod nazivom ‘Ciklus’ koji izlazi u lipnju ove godine, u izdanju slovenske nezavisne etikete Moonlee Records.

Pjesma prikazuje revolt osoba koja se nalaze u nepovoljnom i demotivirajućem položaju u određenom odnosu i općenito u društvu. Ono što na prvu insinuira odustajanje, u stvari prikazuje bunt naspram svega što je nepoticajno, i čvrstu odluku da se nećemo prilagođavati očekivanjima i da ne odustajemo od sebe.

Pjesma “Nedamise” je prvo izdanje benda Žen u novoj postavi, u kojoj djeluju od kraja 2022. godine kada se bendu, uz Evu Badanjak i Saru Ercegović, pridružila Jelena Božić na basu i vokalima.

Kao i prethodna dva singla i ovaj je snimio sam bend u svom Tralala studiju, pri čemu je glazbenu produkciju napravila Eva Badanjak. Miks je radio Saša Rajković – Zarkoff s kojim bend surađuje već niz godina, posebno od albuma Sunčani ljudi pa na ovamo, dok mastering potpisuje nizozemski producent Martijn Tyrell. (info: press)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika