Ono najbolje od bugarske muzike naći ćete na Muzzik FM kanalima MOBA i MUZZIK.

X-R@Y - върни се при мен

 

Poznata bugarska gupa X-R@Y započinje 2024. s novim videom. U njemu su glazbenici partneri s talentiranim operaterom i putnikom Velikom Karachivievom. U spotu svoje nove pjesme "върни се при мен"(Vrati mi se), grupa "traži ljeto" među prekrasnim kadrovima nesvakidašnjih znamenitosti sjeverne obale Crnog mora - Pobitite kamane, Luk i obalne stijene sela Tyulenovo i plaža sela Krapets.

"Ovim videom želimo, osim potaknuti sve Bugare da posjete ova čarobna mjesta, također usmjeriti pozornost javnosti na potrebu zaštite vrijednih kutaka Crnog mora, uključujući kao lokacije i prirodni okoliš i bez značajnog ljudskog intervencije poput konstrukcije koja remeti pogled, tako da svi mogu uživati ​​u njima ne samo u starim spotovima i emisijama“, komentirao je pjevač Veselin Kirev.

„Snimiti prirodu i njezine elemente oduvijek mi je bio izazov, ali i inspiracija, bilo da se radi o Sjevernom polu, Himalaji ili bugarskoj obali Crnog mora. Uspjeli smo napraviti nezaboravne kadrove, za koje se nadam da će probuditi emocije publike", kaže redatelj i snimatelj Veliko Karachiviev. Ovo je drugi spot u kojem surađuju grupa X-R@Y i Veliko Karachiviev nakon pjesme "Pjesma za život".

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika