Pravi engleski šarm The Libertinesa stiže na Muzzik FM Rock&Roll i Pop Star kanale

 

Nakon devet godina pauze od novih izdanja, rock grupa The Libertines donosi svoj četvrti studijski album "All Quiet On The Eastern Esplanade" - prava poslastica za ljubitelje tradicionalnog rock'n'roll stila! Naslov albuma simbolično se poigrava s poznatim njemačkim klasikom "All Quiet On The Western Front", a pjesme donose sofisticiranu liričnost karakterističnu za bend.

Uz album je premijerno prikazan i spot za peti singl s albuma pod nazivom "Merry Old England" u režiji Alexandera Browna. "Naše prvo izdanje rođeno je iz panike i nismo ni vjerovali da zapravo smijemo išta raditi u studiju." Drugi album rođen je iz sukoba i neugodnih osjećaja, a treći iz kompleksnosti. Ovaj album je po prvi put stvorio osjećaj da smo zapravo na istom mjestu iu isto vrijeme kao bend, da radimo istom brzinom i da smo stvarno povezani“, rekao je pjevač i gitarist benda Carl Barât o put koji je prošla njegova grupa snimajući albume.

Tijekom 22 godine muziciranja bend koji čine Peter Doherty, Carl Barât, John Hassall i Gary Powell imao je burnu karijeru koja je na kraju okrunjena albumom na kojem ekipa radi od 2017. godine kada su dobili vlastiti studio i kreativni prostor. Njihovo najpopularnije izdanje koje ih je vinulo među zvijezde je album "The Libertines" iz 2004. godine, kada je bend imao nastup u Hyde Parku koji je okupio čak 65.000 obožavatelja.

Dugo iščekivani album predstavljen ove godine okrunjen je objavom četiri spota i pet singlova, a bend ove godine očekuje veliku prekretnicu u karijeri, ne samo zbog novih pjesama, već i zbog velike jeseni. turneja po Engleskoj i Irskoj, koja je već rasprodana.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika