Ovaj mladi bend i njihov novi spot naći će svoje mjesto na portalu MUZZIK FM

Njihova najveća, živa, samostalna svirka do sada biće u petak 12.04.2024. u beogradskom Elektreopioniru

 

Logička Greška dolazi iz Beograda, a ovi mladi ljudi stvaraju i sviraju fuziju raznih muzičkih žanrova i stilova.

Bend Logička Greška osnovan je krajem 2017. godine, a čine ga Matija Savković , Lazar Prendović, Ana Perišić i Aleksa Spiridonovski.

"Bend savršeno funkcionira u ravnoteži između kaotične kreativnosti Savkovića i Prendovića, te školskog i temeljnog odnosa Perišić i Tomića, dok njihove pjesme nastaju na razne načine. Tekstove pišu Savković i Prendović, a muzika i aranžmani dolaze sa svih strana, koji se potom “šmirglaju i peglaju” na probama" kažu oni. Do sada su objavili album “Čekam autobus koji nikada neće doći” a video spotom za singl “Savest” najavljuju drugi album naslova “Ako dobro vidim”.

Sada je pred nama njihov najnoviji singl pod nazivom "Savest"za koji je odmah objavljen i video rad koji, između ostalih, potpisuju režiserka Julia Ernesti,  autori Julia Ernesti i Narinman Bekbulatov-Areshev, produkcija Taša Prosen i direktor fotografije Luka Djudja Vladisavljević. U spotu su igrali:

Merkucio: Narinman Bekbulatov-Areshev

Queen Mab: Majda Ranitović

4 spirits: Sara Pavlović, Ivan Blagojević, Teodora Miklusev, Aleksa Samardžić

Ovim spotom ekipa Logičke greške najavljuje i najveću živu, samostalnu svirku do sada, u petak 12.04.2024. u Elektreopioniru.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika