Na radio i TV kanalima Muzzik FM mogu se naći i probrane pjesme i spotovi Rusije a među njima i ovaj Jonijev

JONY - Мне не больно

 

Ruski pjevač Jony (Jahid Huseynli), koji je osvojio zemlje ZND-a, predstavio je na svom službenom YouTube kanalu novi video spot snimljen za pjesmu "Мне не больно (Ne boli me)".

Jony je prethodno na Instagramu progovorio o povijesti nastanka pjesme “Мне не больно”, istaknuvši sljedeće: “Mnogi od nas se prije ili kasnije nađu pod nepodnošljivim teretom okolnosti koje nas usidre na samom dnu mračne vode očaja... Ovo je tmurno i depresivno stanje koje može trajati jako dugo. No, po mom mišljenju, prava bit ovog vremenskog razdoblja je razumjeti sebe i pronaći snagu, krenuti dalje i prevladati svu ovu bol. Uostalom, Svevišnji nam ne daje testove koje nismo u stanju proći. Pjesmu “Мне не больно” sam napisao upravo o tom stanju, o toj unutarnjoj borbi. I neka ti pomogne da se nosiš sa svojom boli.”

Također, prije premijere videa, umjetnik je objavio objavu na Instagram Stories, ističući da iskreno vjeruje da ne postoji ništa važnije od obitelji: A ako netko drugi to nije shvatio, onda je, najvjerojatnije, vrijeme jednostavno nisu shvatili ovu činjenicu. Ali za mene je isto tako neporecivo da se obitelji ne smatraju samo naši rođaci, s kojima smo povezani krvnim vezama, nego i naše neposredno okruženje, koje svatko od nas sam bira. Svi ti ljudi koji su godinama hodali ruku pod ruku sa mnom, oni s kojima smo prošli i vatru i vodu, s kojima smo dijelili radost osmijeha i gorke suze. Oni su potpuno ista obitelj za mene, što je od najveće važnosti u mom životu. A isto vrijedi i za moju publiku i obožavatelje." “Mnogi od vas prate mene i moj rad gotovo od samih početaka mog stvaralačkog puta, a to traje skoro punih pet godina. Nevjerojatno sam zahvalan na podršci i porukama. Ovo mi je stvarno jako važno i drago i želim da znate da ste vi jedan od glavnih razloga moje želje da se trudim dalje, dajem sve od sebe i ne stajem ni pod kojim okolnostima”, obratio se Jony obožavateljima zahvalivši im za njihovu ljubav, vjeru i povjerenje i obećavajući da će uložiti sve napore kako bi u njegovom radu pronašli odgovore za sebe.

Na spotu za ovu novu Jonijevu pjesmu radili su, između ostalih i režiser Jeljvin Fomin @oven_91,  producent Svetlana Laki @svetlanalucky i snimatelja Vitalij Sečenov @sechenov_dop (izvor 1news.az)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika