Atheist Rap objavili novi singl „Superstar“ a mi ga odmah selimo na Muzzik FM

Atheist Rap ove godine slavi 35. obljetnicu postojanja brojnim nastupima diljem regije, a ekskluzivni beogradski koncert održat će u petak, 7. lipnja u Bašti Kluba studenata tehnike (KST)

 

 

Uoči beogradskog koncerta zakazanog za 7. lipnja u bašti Kluba studenata tehnike, bend Atheist Rap objavio je singl "Superstar" koji prati i video spot.

Pjesma "Superstar" nastala je prije dvije godine i od tada se nalazi na redovnom koncertnom repertoaru benda, a studijskim izdanjem zaokružena je velika proslava 35. obljetnice.

Glazba i aranžman su u vrlo prepoznatljivom stilu benda, a tekst pjesme sažima njihovu cjelokupnu dosadašnju karijeru i trenutni trenutak u kojem se nalaze.

Autor pjesme je gitarist ovog benda - Vladimir Radusinović Radule, a prati je i spot koji je režirao Predrag Novković, dok je kamera povjerena Zoltanu Savinu. Spot je sniman prethodnih tjedana, na koncertima u Novom Sadu i Pragu.

 

Atheist Rap, foto: promo art

 

"Pjesma "Superstar" govori o životnom putu benda od mladenačkih početaka, nabijenih energijom, do proživljene zrelosti i nedostatka opcija u budućnosti. Snimili smo je prije godinu dana, u suradnji s dječjim zborom Čuperak iz Kikinde, pod vodstvom Cece Milić. Prvotno je trebala biti objavljena na kompilaciji novosadskog Undergrand radija, u cilju prikupljanja sredstava za djecu s autizmom, no zbog pomicanja datuma izlaska odlučili smo je zamijeniti drugom, jer je tematika pjesma se poklapa s našom 35. obljetnicom koju ove godine slavimo. Inače, pjesma je redovito na repertoaru benda od samog osnutka, tako da je stalnim posjetiteljima naših koncerata već poznata", rekao je Vladimir Radusinović Radule, gitarist benda Atheist Rap.

Atheist Rap ove godine slavi 35. obljetnicu postojanja brojnim nastupima diljem regije, a ekskluzivni beogradski koncert održat će u petak, 7. lipnja u Bašti Kluba studenata tehnike (KST) gdje će predstaviti retrospektivu najvažnije pjesme iz svih razdoblja karijere benda. Ograničen kontigent ulaznica je u prodaji po ceni od 1.500 dinara u Klubu studenata tehnike, Bulevar kralja Aleksandra 73 i online na cooltix.rs

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika