Bugarska glazbena zvijezda, Vladimir Ampov Grafa s novom pjesmom i spotom stiže na Muzzik FM kanal MOBA

Grafa - Burnout

Vladimir Kirilov Ampov, poznat pod umjetničkim imenom "Grafa", pjevač je, skladatelj i glazbeni producent. Rođen i odrastao u Sofiji, u obitelji glazbenika, Grafa se glazbom počeo baviti odmalena. Svoj prvi nastup pred publikom imao je s 10 godina, kada je zajedno s roditeljima pred brojnom publikom otpjevao pjesmu "Mama, tata i ja".

Grafa je prije nekoliko sati objavio svoju novu pjesmu "Burnout" i odmah osvojio pozornost ljubitelja glazbe. Ugodna, samozatajna, ležerna i zarazna - tako se može opisati pjesma u kojoj posebno sudjeluju Živko Petrov, Yordan Zhechev i ragbi ekipa "Balkan Cats" iz Berkovice.

Ugodno ironičan tekst vodi nas kroz odskora popularno stanje "Burnout" - stres, umor, malo sna i stalni osjećaj da poslu jednostavno nikad kraja. Ali možda je i bolje tako. Mnogima je poznat taj neugodan osjećaj "izgaranja", no što je s glazbenicima koji stalno rade.

Radnja videa uglavnom se odvija u staroj sofijskoj četvrti "Kylutsite", gdje nas Grafa susreće s raznim obrtnicima i simboličnim objektima. "Burnout" se lako može prihvatiti kao ljubavna pjesma Sofiji koja nikad ne spava. Glazbu i aranžman za "Burnout" potpisuje Grafa, a tekst Grafa i Yordan Zhechev. Redatelj spota je Svilen Slavov, a snimatelj Victor Dobrev. (izvor: actualno dot com)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika