NYOOG ima Toliko riječi a muzikom i slikom će ulepšavati Muzzik FM kanale

"Toliko riječi, toliko djela, Što nikad nisu nastati smjela, Da ne razljute, da ne uzbude, Da ne pomaknu ukopane ljude", pjevaju Nyoogovci

 

Treći ovogodišnji single virtualnog benda Nyoog, „Toliko riječi“, stiže nam u opuštajućem, laid-back izdanju, neki bi rekli i s pokojom primjesom reggae prizvuka. Idealno za proljeće. A i riječi pjesme slušatelja pripremaju na polagano buđenje i dolazak novih dana, ljudi i događaja.

Tko to polako stiže, tko je u blizini, i kakve to ima veze s tolikim neostvarenim riječima i djelima? Sigurno svatko može pronaći odgovarajuće asocijacije iz osobnih iskustava i svakodnevnog okruženja. A sada, slušalice na uši, i samo opušteno :)

Virtualni bend Nyoog postoji od ljeta 2021. godine, a osnovni stvaralački koncept je da nije vezan uz određeni žanr glazbe, autore, producente ili izvođače, a svaka pjesma predstavlja zasebni „projekt“.

Autor većine pjesama, kao i službeni izdavač je Milan Andraković, u čijem kućnom studiju se pjesme većinom i snimaju, a poneka pjesma se pojavi i u remiksiranom izdanju, od strane drugih glazbenih kolega.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika