LITTLE BIG - Lobster Popstar rusko - kalifornijskog dua biti će osvježenje Muzzik FM kanala

 

Little Big band čine Ilya “Ilich” Prusikin i Sonya Tayurskaya, podrijetlom iz Sankt Peterburga, Rusija, koji su veoma aktivni i djeluju iz Los Angelesa, USA.

Ne tako davno, sredinom ožujka, objavili su glazbeni video za singl "Boobs" koji je stekao ogroman broj pregleda za veoma kratko vrijeme i ovaj duo stavio u središte svjetske glazbene (i video) pažnje.

Njihov peti po redu album, pod imenom "LOBSTER POPSTAR" izašao je 26. travnja ove godine, a nedavno su objavili singl sa naslovnom numerom albuma i ponovo se našli u žiži interesovanja američke i svjetske publike.

 

 

Little Big su početkom svibnja krenuli na turneju LOBSTER POPSTAR TOUR 2024 po američkim gradovima, a datumi se, za sada, nižu do samo kraja lipnja, dan za danom.

Ovaj band ima veoma specifičan visual design, pa su i njihovi spotovi pamtljivi i prepoznatljivi, pa tako za video uradak pjesme Lobster Popstar režiju potpisuju Alina Pasok i lider banda Ilya Prusikin, producent je bio Misha Zvagilskiy a direktor fotografije Karim Belkasemi.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika