Top 3 pesme iz ovogodišnjih filmova

Gledanje filmova jedna je od omiljenih radnji mnogima kada nađu slobodno vreme. Često nas njihovi likovi inspirišu, replike nauče nečemu novom, a scene odvedu u neke druge dimenzije.

Bez sumnje svaki film mora da prati i muzika. Mnoge pesme postale su poznate zahvaljujući tome što su se u pozadini puštale uz neke od ključnih scena filma. Zbog toga smo za vas pripremili TOP 3 pesme iz filmova koji su izašli ove godine, a koje ćemo tek preslušavati!

What a life - Secret Pleasure

Mnogi slušajući ovu pesmu pomisle na scene iz filma "Druk" koji je ove godine nagrađen Oskarom za najbolji strani film. Njena razigrana melodija i sjajno napisan tekst zaista čine da se podsetimo koliko je važno uživati u trenucima od kojih je život sačinjen!

No time to die - Billie Eilish

Novi film o agentu 007 već puni bioskopske sale širom sveta! Poznato je da je ovo poslednji film o Jamesu Bondu u kome će agenta glumiti Daniel Craig. Zbog toga je čitava produkcija bila fokusirana da na visokom nivou napravi muziku koja će adekvatno pratiti radnju filma. Najdominantniju pesmu "No time to die" izvodi jedna od najnagrađivanijih mladih umetnica, Billie Eilish.

Camila Cabello - Million To One

Priča o Pepeljugi nikada neće dosaditi, ona će zauvek inspirisati mnoge da prave adaptacije o njoj i fascinirati publiku. Želeći da ispričaju priču iz novog ugla, ljudi koji stoje iza filma "Cindarella" koji je emitovan na Amazon Prime-u osmislili su romantičnu pesmu koju peva Camilla Cabello. Ova poznata Kubanka tumači ulogu Pepeljuge i uverava nas da je tako lepo verovati u bajke!

 

 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika