Shawn Mendes iskreno o svojim osećanjima!

Peva o tome kako nije znao da je period te ljubavi bio njegov najsrećniji deo života

Shawn Mendes je sinoć izbacio još jednu pesmu posvećenu raskidu pod imenom "When You're Gone": Da je Mendes prava zvezda koja na tako vešt način prevodi svoje iskrene emocije u stihove, svedoči i ovaj singl. U nedavnom intervjuu, Mendes je iskreno prokomentarisao kako mu je bilo teško kada je raskinuo sa dugogodišnjom kolegenicom i partnerkom Camilom Cabello. 

Misliš da je to prava stvar koju treba da uradite, ne shvatate sve ono što dolazi posle toga.  Kao, koga da pozovem kada sam u napadu panike? Koga da pozovem kada sam na ivici? Mislim da je to stvarnost koja me je nekako pogodila: „Oh, sad sam sam.“ Sada se osećam kao da sam konačno sam, i mrzim to. To je moja stvarnost, znaš?", reči su Shawna Mendesa u jednom od videa na njegovom Instagram profilu. 

Sudeći po društvenim mrežama, Mendes i Cabello se i dalje podržavaju na privatnom i profesionalnom planu, vode računa jedno o drugom i govore sve najbolje. Na taj način bez sumnje svojim mnogobrojnim fanovima daju primer zrelih mladih ljudi. 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika