Nikola Čuturilo i nova stvar, „Lice ulice“

Dirljivi spot beogradskog muzičara

Nakon singla „Sanjam te“ Nikola Čuturilo objavio je drugu pesmu „Lice ulice“ sa svog predstojećeg albuma „Priče iz Depoa“.

Nikola Čuturilo, beogradski muzičar poznat pod nadimkom Čutura,  u svojoj dugoj karijeri svirao je s nebrojenim grupama kao što su Kredit, Bicik, Siluete, Zamba, kratko vreme u Električnom Orgazmu, Ribljoj Čorbi, Kerberu a onda je objavio svoj prvi solo album „Devet lakih komada“ i tako je krenula njegova, ništa manje uspešna, solo karijera. Posle godina provedenih u Londonu, Nikola se vratio u Beograd i nastavio s radom, na radost svojih vernih obožavalaca.

Pesma „Lice ulice“ inspirisana je njegovom saradnjom sa Banetom Trifunovićem, idejnim tvorcem i osnivačem časopisa “Liceulice“, kao i iskustvom njegovog života u Londonu: „To su ljudi koji su imali prijatelje, snove i planove, baš kao vi i ja, sve dok nije došlo do prekida filma. Ovo je kadar iz mog života u Londonu u periodu kad sam se „snašao“ i „zavredeo“ da me puste u mašinu“, objašnjava Nikola.

U spotu, čiju režiju potpisuje Miša Terzić, učestvuju i kolporteri časopisa „Liceulice“.

Svakako je važno pomenuti ekipu koja je učestvovala na radu u ovoj pesmi jer su u pitanju neki od najboljih beogradskih muzičara, svaki u svom domenu: Muzika, tekst, aranžman, gitara i glas: Nikola Čuturilo, bas: Dejan Grujić, klavijature: Darko Grujić, gitara: Goran Stojković, bubnjevi: Blagoje Nedeljković Pače, truba: Marko Đorđević, prateći vokali: Nevena Filipović i Dejan Cukić, muzička produkcija i aranžman zajedno s Čuturom: Vladimir Negovanović.

 Snimano u studiju "Sky", 2020.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika