Zagreb se raduje najavljenom nastupu Ide Prester i Lollobrigide!

Premijerno predstavljanje Idinih solo pesama uz pratnju Lollobrigide u KSET-u

Ida Prester, zagrebačka prevačica koja već duže vreme živi  i radi u Beogradu,  s bendom Lollobrigida ponovo će nastupiti u KSET-u  -  klubu gde je održala svoj prvi koncert davne 2003. godine.

Ona će u četvrtak, 28. oktobra premijerno predstaviti svoje samostalne pesme zagrebačkoj publici uz pratnju benda.

Ida Prester je zaista nesvakidašnja pojava na muzičkoj sceni regiona: ona poseduje sasvim specifičnu estetiku, njeni tekstovi se ne zaboravljaju a melodije su lagane i teraju telo da se pokrene. Ida se od beskompromisne pankerke tih davnih godina, lagano, odrastajući, pretvorila u ikonu stila i mere, uvek zanimljiva i zabavna ali sa rešenošću da svoj stav iskaže na poseban način.

Generacije mladih na celom ovom zajedničkom prostoru kojim ona zaista uspešno vlada, odrastale su uz Casio i šljokice”, Bivšu curu Ja se resetiram” ali veoma vole I nove, „Ljetnu ljubav”, „Kvar”, „Sad” i „Dodir”.

Karte se mogu kupiti po ceni od 60 kn u KSET-u i Dirty Old Shopu ili online putem Entrio sistema na linku https://www.entrio.hr/event/ida-prester-lollobrigida-10006.

Na dan koncerta će cena ulaznice biti 80 kn.

Događaj je organizovan uz poštovanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posetioci  se pozivaju na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno pokazati COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preležanom COVID-19 u zadnjih 6 meseci.

Evo jednog spota  iz 2019. godine, urađenog za pesmu „Šansa” sa Idinog solo albuma. Muziku i tekst je uradila, naravno, sama Ida, aranžman i produkciju Voja Aralica, režiju spota potpisuje Maja Uzelac a scenario je pravila Ana Rodić.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika