Perpetuum Jazzile dolaze u Zagreb!

Slovenska jazz atrakcija Perpetuum Jazzile jedna je od najpoznatijih i najspektakularnijih vokalnih grupa na svetu, a u Zagreb stižu 08. novembra.

Slovenski bend poznat je po svojim snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, neviđenoj kreativnosti, pozitivnoj energiji i širokoj paleti muzičkih žanrova koje pevači stvaraju svojim glasovima, među kojima su pop, rock, jazz, gospel, blues, bossa nova, disco, funk, etno i brojni drugi.  

 

Šarenoliki repertoar ovog sastava sastoji se od hitova slavnih muzičara i grupa kao što su ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees te drugih legendi. Perpetuum Jazzile uvek daju energiju i snažan zvuk koji mnogi ne očekuju od ljudskog glasa.

 

Perpetuum Jazzile su dali svoju reč što se tiče koncerta u Zagrebu: „jako se radujemo što ponovno dolazimo u Zagreb i imamo priliku s našom vokalnom ekstazom oduševiti sve naše fanove u Lisinskom. Sigurni smo da će to biti velika zabava za nas na pozornici i za publiku. Dođite da uživamo i pevamo zajedno!“

Pri dolasku na koncert potrebno je dostaviti COVID potvrdu, a za posetioce koji nisu vakcinisani osigurano je besplatno antigensko testiranje na ulazu u dvoranu.

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika