Post Malone poručuje: Pray More!

Posle „Pray More", sa Weekend-om stiže „One Right Now”

Ostin Ričard Post, profesionalno poznat kao Post Malone, američki je reper, pevač, tekstopisac, producent i glumac. Malone je stekao priznanje zbog mešanja niza žanrova uključujući hip hop, R&B, pop, trap, rap rock i clod rep. Malone je poznat po svom introspektivnom pisanju pesama i raznolikim vokalnim stilovima u svojoj muzici.

Malone je prodao više od 80 miliona ploča širom sveta, što ga čini jednim od najprodavanijih muzičkih umetnika. Njegova priznanja uključuju tri američke muzičke nagrade, 10 Billboard muzičkih nagrada i MTV video muzičku nagradu. Pored toga, tokom svoje karijere dobio je šest nominacija za Grammy nagradu. U avgustu 2020. godine, Malone je postao prvi solo izvođač koji je bio na prvom mestu američkih Bilbord Rap Airplay i Adult Contemporary top-lista kao vodeći umetnik. Malone je takođe dobio dijamantsku sertifikaciju od Američkog udruženja izdavačke industrije (RIAA) u Sjedinjenim Državama za pesmu „Congratulations”.

Pesma „Pray more” je izašla krajem oktobra i već je veliki hit.

Nedugo posle „Pray more”, Post Malone je zajedno sa grupom Weekend napravio pesmu „One Right Now” koja, iako je izašla samo kao audio snimak na You Tube-u, od 05. Novembra već ima oko 6,5 miliona pregleda.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika