Post Malone - I Like You (A Happier Song) w. Doja Cat

Nova pesma i uspešna saradnja

Nakon singla „Coope Up“ na kom mu se pridružio Roddy Ricch, globalna muzička zvezda Post Malone konačno predstavlja novo studijsko izdanje! Album pod nazivom „Twelve Carat Toothache“ donosi 14 novih pesama, među kojima je nekoliko saradnji sa muzičarima kao što su The Weeknd, Gunna, Fleet Foxes, The Kid LAROI i Doja Cat.

 

Ovo je njegov četvrti studijski album koji predstavlja najintimniju i najličniju muzičku kolekciju do sada, što je i sam Post potvrdio u razgovoru za Billboard u kom je istakao kako želi da nove pesme govore o osećanjima kroz koje prolazi: o usponima i padovima, o razdorima, kao i o bipolarnom aspektu koji donosi posao popularnog umetnika u današnjem vremenu. Kroz numere on upoznaje slušaoce sa aspektima svog života, posebno naglašavajući iskušenja koja dolaze sa slavom, dajući pri tome pomalo ironičan uvid u to kako je to kada naizgled imaš sve, a istovremeno se osećaš kao da nemaš ništa.

 „Twelve Carat Toothache“ dolazi tri godine nakon nagrađivanog albuma „Hollywood's Bleeding“ koji je u periodu svog izlaska zauzeo prvo mesto na Billboard top listi, a sudeći po dosadašnjim reakcijama, muzički svet već predviđa kako će novo Post Malone izdanje zasijati kao jedno od najistaknutijih albuma ovog leta.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika