POČELO JE!

MUZZIK VIDEO AWARDS 2021 - Festival kratkog muzičkog filma je muzičko - filmska manifestacija, koja želi da predstavi i podstakne razvoj muzičke, filmske i video industrije u regionu!

Prijave za MVA 2K21 počele su juče (15.12.2021.) i trajaće do 15. januara 2022. godine. 

Prošlogodišnje izdanje festivala bilo je svedeno na online i televizijski format u skladu sa donedavno aktuelnom situacijom koju je izazvala pandemija. Za Adria Muzzik Video Awards 2020, bilo je prijavljeno više od 3000 spotova u 16 kategorija! 

 

Usled povoljnije globalne slike, nadamo se da će ovogodišnje izdanje biti realizovano prema planu, uživo, te su planirani brojni nastupi izvođača, intervjui, muzički sešni, tv emisije i slični vidovi promocije.

Zato - prijavite se!

Možete prijaviti vašu pesmu i video spot, numeru i spot u čijem realizovanju ste učestvovali ili jednostavno svar koja vam se baš sviđa! 

Prijavni mail treba da sadrži naziv i kontakt izvođača, link videa, godinu izdanja i ime izdavača.

Pravo prijave za selekciju/učešće na festivalu imaju video klipovi - kratki muzički filmovi objavljeni od 1.1.2021. do 31.12.2021. godine iz  regiona (Srbija, Hrvatska, Slovenija, BiH, Crna Gora i Makedonija).

Selekcioni žiri će objaviti liste nominovanih spotova 1. marta 2022. a gledaoci će moći da glasaju za najbolje u 16 kategorija do 15. aprila 2022. godine. 

U maju 2022. godine  biće održana svečana ceremonija proglašenja najboljih ostvarenja po kategorijama u Kombank dvorani, gde je 2018. godine i održan prvi festival pod nazivom „MTS Vision”.  

Funk Shui je prošle godine dobio nagradu za najbolji fusion video zahvaljujući video spotu za pesmu „Meteori". Evo šta frontmen benda, Luka Gorgievski, ima da poruči:

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika