Gitare MUZZIK TV za autore i aktere najboljih video spotova!

Otvoren je konkurs za najbolje video spotove u 2021.!

MVA 2K21 - pod ovim naslovom ponovo je otvoren konkurs Festivala kratkog muzičkog filma, muzičko - filmske manifestacije koja želi da predstavi i podstakne razvoj muzičke, filmske i video industrije u regionu.

Konkurs je otvoren 15. decembra a prijavljivanje traje do 15. januara 2022. godine, a u selekciju ulazi sva produkcija kratkih muzičkih filmova objavljenih u periodu od 1.januara 2021. - do 31. decembra 2021.

Nagrade koje smo delili prošle godine, „custom made” gitare legendarne marke „Fender”, bile su više nego atraktivne pa je i radost naših dobitnika, pretočena u video poruke koje su nam slali, bila je više nego očigledna.

Kategorije u kojima se ovi kratki filmovi takmiče su sledeće: 1. Najbolji video, 2. Video novog izvodjača, 3. Rock, 4. Fusion, 5. Pop, 6. Electro Dance Music, 7. Indie, 8. Hip hop, 9. Režija, 10. Montaža, postprodukcija i specijalni efekti, 11. Kamera, 12. Koncept i art direkcija, 13. Koreografija, 14. Animirani video, 15. Glavna uloga i 16. Video sa porukom.

Naša MUZZIK TV je, sa svojih 7 (od ukupno 12) TV kanala, odnedavno postala deo ponude velikog hrvatskog provajdera A1

Sada smo dostupni mnogo većem broju gledalaca u regionu a samim tim naš kvalitet, inovativnost, poruka, vizual i još toliko drugog takođe.  Cilj nam je da se širimo i na druga tržišta sa svim onim za šta se kao TV kuća borimo i šta promovišemo.

Zato i ove godine pozivamo muzičke kuće, autore, producente, grupe i pojedince da se prijave na naš konkurs putem mejla muzzikvideoawards2021@gmail.com kako bi zajedno proglasili dobitnike na velikoj muzičkoj video fešti sredinom maja meseca 2022. godine i kako bi, na radost nove generacije dobitnika, širili priču o dobroj muzici i spotovima.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika