Važne poruke koje su u trci za nagradu na MVA 2021

Ako posmatramo savremeni trenutak u kontekstu muzike, primetićemo da se danas zaista dosta ulaže u to da jedna numera ima kako zanimljivu melodiju, tako i odgovarajući vizuelni identitet koji je uobličen video spotom.

Ipak, tekst pesme jedna je od ključnih stvari, ono po čemu je mnogi vrednuju i trajno pamte. U tim tekstovima, često se kriju zvučne poruke, univerzalno značajne i lepe.

Vodeći računa o tome koji nas događaji, situacije i ljudi okružuju, u protekloj godini umetnici su zaista bili inspirisani da napišu tekstove sa važnim porukama.

Nominovani u kategoriji VIDEO SA PORUKOM na MVA 2021 su:

1. Who see & CZIP – Krivolov

2. Marčelo i Indigo – JBG

3. Pretty Loud – Ravnopravno

4. Zaradsutra – Vidim

5. Tacoor – Extremiteti

6. Šiza - Oprostite, oprostite, oprostite

7. Franka – Bolji ljudi

8. Rambo Amadeus & UNICEF Montenegro: Osloni se na nauku (You can

count on science)

9. Milošev feat. TBF - Vječni sjaj

10. Banana Zvuk & Alejuandro Buendija - Pisma slobode

Poslušajte, preslušavajte, pogledajte i naučite neke vama važne stihove. Za one koji vam se najviše dopadaju možete glasati putem linka https://mva2021.muzzik.tv/.

Muzzik Video Awards predstavlja regionalni festival kratkog muzičkog filma, koji nas upoznaje sa najbojim regionalnim video spotovima, izvođačima i autorima različitih muzičkih žanrova. Prošlogodišnje izdanje festivala obuhvatalo je 16 kategorija, dok će od ove godine publika moći da glasa i za najbolji R’n’B video.

Ovo je sjajna prilika da se gledaoci upoznaju sa muzičarima iz čitavog regiona i time oplemene sopstvenu plejlistu. Talentovani umetnici iz cele SEE regije, učinili su ovogodišnju konkurenciju neverovatno raznovrsnom i bogatom.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika