Kategorija za najbolju režiju je tu!

Iz nedelje u nedelju na našem sajtu objavljujemo nominovane u kategorijama za MVA 2k21. Predstavljamo vam video spotove nominovane u konkurenciji za najbolju režiju!

Primetno je da se kvalitet video spotova kako prolazi vreme zaista povećava. Na zavidnom nivou, ljudi iza kamere jednako dobro rade svoj posao kako bi one koji su ispred nje prikazali u najboljem i željenom svetlu. Kao festival koji vrednuje kvalitet, veliku pažnju poklapamo i samom vizuelnom procesu obrade jednog prvenstveno muzičkoj i audio dela.

Nominovani u ovoj kategoriji za MVA 2k21 su:

  1. KoiKoi – Misisipi
  2. Funk Shui – Ne vreme
  3. Repetitor - Kroz vetar
  4. Stereo Banana – Krindž
  5. Porto Morto ft. Stil – Vrijeme je za čilanje
  6. Turbo Trans Turisti – Šimpanza
  7. Alejuandro Buendija – Dešperado
  8. BluVinil - U predgrađu
  9. Mia – Neki novi ljudi 
  10. Foltin - Koj mozhe da rasipe eden vakov den

Ovo je sjajna prilika da se gledaoci upoznaju sa muzičarima iz čitavog regiona i time oplemene sopstvenu plejlistu. Talentovani umetnici iz cele SEE regije, učinili su ovogodišnju konkurenciju neverovatno raznovrsnom i bogatom.

Muzzik Video Awards predstavlja regionalni festival kratkog muzičkog filma, koji nas upoznaje sa najbojim regionalnim video spotovima, izvođačima i autorima različitih muzičkih žanrova. Prošlogodišnje izdanje festivala obuhvatalo je 16 kategorija, dok će od ove godine publika moći da glasa i za najbolji R’n’B video.

Od ovog momenta otkriveno je ukupno jedanaest  kategorija za koje možete odmah glasati putem ovog linka https://mva2021.muzzik.tv/.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika