Stoposto u Muzzik studiju!

Pobednik kategorije RnB na MVA 2K21 govorio je o svojoj muzici, uzorima, preporukama i planovima...

Nakon uspešnih dodela nagrada u 17 kategorija festivala i konkursa MVA 2K21, u goste smo pozvali jednog od pobednika - bosanskog repera Stoposto.

U opuštenoj atmosferi Muzzik studija pobednik u kategoriji RnB sa pesmom "Šećeru" otkrio je kako je zajedno sa svojim timom radio na ovoj numeri, njenom spotu, ali i generalno muzici kojom se bavi gotovo čitav život.

Stoposto je neko ko je svoj talenat ukrstio sa trudom i vrednim radom, što se primećuje u njegovoj muzici. Na sjajan način uspeo je da nam opiše sam proces kreativnog stvaranja, neke od anegdota sa snimanja i svoje planove za budućnost.

U video intervjuu koji ćete uskoro moći da pogledate na našem sajtu i zvaničnom YouTube nalogu po prvi put ćete imati priliku da čujete deo numere "Ninu ninu" koju Stoposto izvodi zajedno sa svojim prijateljem i saradnikom, umetnikom Imsom za koga tvrdi da je "najbolji reper na Balkanu".

Sa sjajnom energijom i u prijatnoj atmosferi razgovarali smo i o još mnogo čemu, zato nas pratite i budite strpljivi da otkrijete kakve nam je odgovore Stoposto dao. 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika