Objavljene su prve nominacije za Muzzik Video Awards 2K21

Poznato je da volimo da budemo domaćini ne samo kvalitetnoj muzici o kojoj pišemo i pričamo, već i onima koji tu istu muziku stvaraju. Zbog toga smo danas kod nas na Muzziku ugostili ljude iz sveta muzike koji su prisustvovali našoj konferenciji za štampu povodom najave Muzzik Video Awards 2k21

Na konferenciji smo pričali o organizaciji samih MVA 2K21 nagrada, kao i o kategorijama u kojima umetnici mogu da budu nominovani. Pored 16 kategorija koje smo imali do sada, novitet je da će od ove godine postojati i RnB kategorija.

Foto MUZZIK

Današnje okupljanje iskoristili smo kako bismo objavili nominovane za prve tri kategorije. To su kategorije animirani video, video novog izvođača i rock video. Takođe, od danas ćemo svake nedelje objavljivati po tri kategorije i nominovane za iste.

Animirani video: 
 Stvor – Blue
 Koala Voice – Vukovi
 Who see & CZIP – Krivolov
 Bruda – Runjav nos
 Rambo Amadeus & UNICEF Montenegro – Osloni se na nauku
 Voodoo Popeye - Otmičar II
Mussaka – Samo pesma zna
Ab Re - Ne de dobude
 Doktor – Last save
Činčila - Pogledaj

Video novog izvođača:
Underforce – Ne znam ko sam
Popkle – Bolji dani
kids from the sky – Prolazna stvar
ZeeBomb – Ista
Sijenke – Ne mogu da zamišljam
Rotko Stjuart – Igram sad
Keni nije mrtav – Samodisciplina
Savana – Danima je vruće
Dzipsii – Sve je isto
Donkey Hot – Kineski restorani

Rock video
Artan Lili ft. Cane - Rokenrol posle rokenrola
Nikola Vranjković - Večernja zvona
The Screaming Wheels - Willy The Wimp
MRFY – Zaljubila
Šarena pojava - Mrtvi Sisak
KOIKOI - Misisipi 
Stvor – Nothingness
Šiza – Skromnost nikad nije bila fer
Jonathan – Faling
Repetitor - Kroz vetar

Dram, Iva Lorens, tam, Maja Uzelac, Foto MUZZIK

Jedan od nominovanih koji je prisustvovao događaju bio je i Mario Đorđević iz grupe Who See. Njihova pesma Krivolov, našla se u kategoriji animiranog videa. 

Uvek volim kad nas neko nominuje za nešto - još mi je milije kad pobijedimo. Ova nominacija mi je posebno draga radi toga što sam baš ja, sa prijateljem radio taj spot, tako da najbolje znam šta znači animacija i koliko je potrebno truda za sve to. Isto tako mi je drago što sam video da je baš onako dobra konkurencija, da ima tu baš kvalitetnih spotova. Generalno, zadnjih par godina dosta nas se prebacilo na animaciju baš iz razloga što nije bilo moguće organizovati neko ozbiljnije snimanje video spota. Idemo sad da vidimo šta će biti do kraja” poručuje Mario. 

Iako smo pričali o ozbiljnim planovima, atmosfera u našem prostoru bila je sjajna! Pored dobre energije koju su doneli članovi grupa Dram, Whoo See, Artan Lili, Sitzpinker, Šajzerbiterlemon, Vizelj i drugi, kao i solo izvođači među kojima su Iva Lorens i Tam, kao i  autori Maja Uzelac, Ana Rodić, Cane, Bege Fank, Dejan Cukić i mnogi drugi. Sve njih zabavljali su mladi momci iz benda Underforce. 

Artan Lili i Cane, Foto MUZZIK

Mihajlo, Danilo i Petar imaju po 16 godina, a već važe za najbolji mladi bend na našim prostorima. Pesmama sa svog prvog albuma zabavljali su sve one koji su svojim prisustvom ulepšali ovaj muzički dan. Momci su u kratkom intervjuu nakon nastupa istakli koliko im je prijala atmosfera Muzzik studija, kao i to što su svirali pred kolegama. Koliko je njihov nastup bio pozitivno ispraćen svedoči i činjenica da je jedan od članova grupe Dram prokomentarisao kako će bez sumnje glasati za Underforce i njihovu numeru Ne znam ko sam koja je nominovana u kategoriji video novog izvođača.

Underforce, Foto MUZZIK

Pratite naše kanale, sajt i društvene mreže. Pored novih kategorija i nominovanih izvođača i njihovih video spotova, spremamo vam još puno zanimljivih stvari! 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika