Ugostili smo člana grupe Tacoor i pokrenuli zanimljive muzičke teme

Pravo iz Poreča stigao nam je član grupe Tacoor i sa nama razgovarao o jako zanimljivim muzičkim temama

Član porečke grupe Tacoor, Mladen Đaković, posetio nas je u Muzzik Hubu i sa nama razgovarao o muzici koju su stvarali i koju stvaraju, otkrio nam odakle dolazi inspiracija za pisanje tekstova njihovih pesama i ispričao nekoliko zanimljivih anegdota. 

Najnovije u muzičkom životu ove grupe jeste numera "Čezneš da me zezneš" koja za kratko vreme prikuplja pozitivne komentare i kritike. Sama tematika pesme je šaljiva, pa se Mladen potrudio da nam objasni kako je pesma nastala.

Kao neko ko se već dugi niz godina profesionalno bavi kamerom i muzikom, Mladen je istakao koliko je važno da jednu muzičku numeru prati dobro osmišljen i snimljen spot. 

Pored razgovora o tome kako nastaju pesme kao što je numera "Extremiteti" koja je, podsećamo, nominovana u kategodini VIDEO SA PORUKOM na MVA 2K21, Mladen nam je otkrio i kako će se zvati njihova nova pesma. 

Na jako kvalitetan način pričali smo o muzičkim žanrovima, planovima za budućnost ove grupe i samom imidžu koji vizuelno prati njihovu muziku. 

Pogledajte i poslušajte neke anegdote, saznajte kako se zove sledeća pesma grupe Tacoor i kada možemo da očekujemo njihov prvi album kojim će se sasvim sigurno regionu predstaviti u najboljem mogućem svetlu!

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika