Pobednici MVA 2K21 otvorili 22. Exit!

Prvi dan EXIT festivala obeležio i sjajan nastup grupe Artan Lili

Prva noć Exita je za nama. Novi Sad i Petrovaradinska tvrđava zasijali su, poželeli dobrodošlicu ljubiteljima muzike i dobrog vajba i otvorili 22. Exit festival. Uz vatromete i svečanu ceremoniju, prvo veče Exita otvorili su mnogi izvođači, između ostalih i članovi grupe Artan Lili, dobitnici MVA 2k21 nagrade za najbojli ROCK video.

Ponosni na naše pobednike, uživali smo u njihovom nastupu, a pre samog njihovog izlaska na scenu, imali smo priliku da popričamo sa frontmenom benda, Bojanom Slačalom.U kratkom razgovoru, Bojan nam je otkrio kako su potpuno spremni i puni energije, srećni što su tu i uzbuđeni što će i ovaj nastup biti deo brojih live svirki koje su u njihovom muzičkom kalendaru ovog leta. 

Za sjajnu publiku koja isprati gotovo svaki njihov nastup, Bojan je rekao: "Publika je odlična. To je sprega euforije i nekog osećaja da se sve dešava u svom najluđem obliku".

Sasvim sigurno, publika koja je sinoć zajedno sa bendom pevala njihove pesme među kojima su Priča, Srce, Maca, Ako ostanemo tu, Foliram, Rokenrol posle rokenrola...

Podsetićemo, video singl Rokenrol posle rokenrola na kome je bend sarađivao sa Canetom iz Partibrejkersa osvojio je našu nagradu u pomenuto kategoriji. Bojan nam je otkrio da ćemo se u budućnosti radovati još nekim novim pesmama i melodijama, kao i planiranim muzičkim saradnjama. 

Naravno, bili smo znatiželjni i gde je gitara koju su dobili kao MVA 2K21 nagradu. Dobili smo sjajan odgovor - gitara je kod Romi (Romana Slačala). Ona je već naštimovala i počela da je svira! Ko zna, možda baš neki od sledećih stihova koji će se pevati na Exitu bude osmišljen na toj gitari...

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika