stoposto x imsa (feat. Dani)

Ovakvu i srodnu muziku možete pratiti na MUZZIK RADIO i TV kanalima HIP HOP i MOBA

 

Stoposto je član nove generacije sarajevskih MC-eva s prepoznatljivim stilom. Dokazao se kao izvrstan Battle MC sudjelovanjem na Rap Skillz borbama diljem regije.

Na Balkanu je ovaj glazbenik prepoznat po izvrsnom fusion zvuku, koji ga jasno definira kako glazbeno, tako i vizualno. Njegov glazbeni izraz može se opisati kao kombinacija oldschool rapa, trepa i neo RnB-a.

U jednom od intervjua, Stoposto je opisao svoj proces stvaranja glazbe riječima: "Sve zavisi kakvu pjesmu pravim, kome je namjenjena, koji joj je cilj. Ako pravim art, polomiću se da to sve bude konceptualno konzistentno. Ako pravim gas, hoću da lupa iz auta i klubova. Isto vrijedi i za audio i za video - a moraš u sve biti uključen ako želiš da viziju izguraš do kraja sa minimalno kompromisa."

Njegov kolega Imsa, kojeg Stoposto naziva "najboljim reperom na Balkanu", sada je, zajedno s Stopostom i njihovim prijateljem Danijem, predstavio sjajnu novu stvar nazvanu "Vremeplov."

Važno je napomenuti da je Stoposto prošle godine osvojio nagradu za NAJBOLJI R&B VIDEO SPOT na natječaju MUZZIK VIDEO AWARDS, MVA 2K21, za svoju pjesmu "Šećeru."

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika