Poslušajte kako zvuči Underforce u Muzzik studiju!

Kao muzička televizija i prostor gde se sluša kvalitetna, nova i drugačija muzika, uvek gledamo da u naš studio pozovemo one koji su po svom zvuku jedinstveni. Autentični i mladi, elokventni i dobro raspoloženi, naši gosti bili su momci iz benda Underforce

Mihajlo Milošević, Danilo Petrović i Petar Ružićić imaju po 16 godina, a već važe za najbolji mladi bend na našim prostorima. Pesmama sa svog prvog albuma koji je izašao prošle godine za PGP RTS zabavljali su sve one koji su svojim prisustvom ulepšali muzički dan na Muzziku. Momci su u kratkom intervjuu nakon nastupa istakli koliko im je prijala atmosfera Muzzik studija, kao i to što su svirali pred kolegama.

Iskreno i uz osmehe, momci su nam otkrili kako su se kod nas proveli i na koji način su tekle pripreme za ovaj nastup.

Nastup je prošao zadivljujuće dobro. Dobro, nije zadivljujuće. Bez neke lažne skromnosti, znali smo da će proći dobro. Atmosfera ovde u studiju je potpuno drugačija od one napolju. Sve je prošlo super“, rekao je Mihajlo.

Zatim je nastavio Danilo: „Nama više leži svirka u studijima. Dobro sviramo i to što ide u miksetu nekako kvalitetnije prođe i iskoristi se na najbolji način“.

Ako smo odlučili da budemo iskreni, za ovaj nastup se uopšte nismo pripremali. Nismo imali nijednu zvaničnu probu, tako da smo na onoj tonskoj zapravo odlučili kako će i šta da ide. Ovde nam je komotno za sviranje i atmosfera nam je stvarno odgovarala“, zaključio je Petar.

Koliko je njihov nastup bio pozitivno ispraćen svedoči i činjenica da je jedan od članova grupe Dram prokomentarisao kako će bez sumnje glasati za Underforce i njihovu numeru Ne znam ko sam koja je nominovana u kategoriji video novog izvođača.

Zanimljivo je da su momci sada poznati pod imenom Underforce, ali  oni koji ih prate od njihovog početka 2018. godine znaju da je prvobitan naziv njihove muzičke grupe bio Vatreni prsten. „Kako su prolazile godine shvatili smo da će doći do važnih nastupa, koncerata, svirki. Shvatili smo da je detinjasto da se zovemo Vatreni prsten i odlučili se za naziv na engleskom. Srpski jeste bogatiji od engleskog, ali  na engleskom sve mnogo bolje zvuči“, objasio je Underforce.

Podsetićemo vas da su juče objavljeni nominovani za prve tri kategorije MVA 2k21. Bend Underforce našao se u nominacijama za video novog izvođača sa pesmom Ne znam ko sam. Poslušajte kako ona zvuči u našem Muzzik studiju!

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika