Otkrivena je lista nominacija za BandLab NME Awards 2022

EXIT među nominovanim festivalima!

Otkrivena je lista nominacija za BandLab NME Awards 2022 – proslava najboljih u pop kulturi u svetu muzike, filma, TV-a, igara i šire tokom prošle godine.

Vest koja se najviše tiče nas na ovim prostorima je ta da je britanski magazin NME nominovao  EXIT, višestrukog evropskog festivalskog pobednika, za najbolji festival na svetu! Ovom nominacijom za prestižne NME nagrade, EXIT se našao među trenutno najznačajnim svetskim imenima muzičke industrije, kao što su Lana Del Rey, Billie Eilish, The Weeknd, Måneskin, BTS, Lil Nas X, Taylor Swift, Liam Gallagher i mnogi drugi.

Najluđa noć u muzici vratiće se u londonsku O2 akademiju Brickstone u sredu, 2. marta, kako bi se proslavilo ono najbolje u muzici i zabavi iz celog sveta. Ulaznice za događaj su u prodaji.

Veče će zajedno voditi komičarka i glumica Daisy May Cooper i pevačica i radio voditeljka Lady Leshurr, sa učešćem Sama Fendera, Griff, Rine Sawayamae i skoro otkrivenih BERWYN and Chvrches. Specijalni gost je svakako velika zvezda, Robert Smith iz The Cure. Halsey će takođe učestvovati kako bi uzela nagradu za inovativno izvođenje.

Na listi nominovanih za BandLab NME Awards 2022.,  sa Sam Fender, Little Simz, Wet Leg, Wolf Alice, Billie Eilish, Rina Sawayama i CHVRCHES nalaze se i oni koji su prikupili najviše lajkova kao što su Lana Del Rey, Self Esteem, Ghetts, BTS, Olivia Rodrigo, Lorde, Bring Me The Horizon, IDLES i Megan The Stallion i mnogi drugi i svi su oni spremni za slavlje te srede u martu.

Izuzetno zadovoljstvo i čast da bude među kandidatima za NME nagrade koja je pripala našem EXIT festivalu važna je i stoga što je  ovaj poziv stigao posle sigurno najizazovnijeg razdoblja u muzičkoj istoriji, gde je EXIT bio prvi veliki festival na planeti koji se održao od početka pandemije. U kategoriji Najbolji festival na svetu, NME je napravio izbor od 10 manifestacija, među kojima su, osim EXIT-a, Reading & Leeds, Fuji Rock, Wireless i drugi.

Inače, ove godine će se EXIT održati na Petrovaradinskoj tvrđavi od 7. – 10. jula.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika