Top lista na MUZZIK sajtu i TV

TOP 20 je lista koju vi pravite!

MUZZIK TOP 20  je regionalana top lista, koja prati domaću i regionalnu muzičku kao i diskografsku scenu. Top liste su popularan TV format, koji je izuzetno važan za promociju novih muzičkih ostvarenja. Danas posebno, u vremenu algoritama koji korisniku serviraju muziku za koju „misle” da korisnik voli, često ograničavaju pronalaženje novih izvodjača i novih izdanja.

Postavlja se pitanje, ko onda otkriva novu muziku i ko lansira hitove? Nekada su to bile radijske i TV emisije među kojima su najpopulanije bile Hit Meseca i Diskomer. Muzička industrija jednostavno ne može da se razvija bez Top liste koja iz nedelje u nedelju predstavlja nova izdanja.

Ova jedinstvena regionalna top lista emituje se na MUZZIK TV utorkom u 20 časova  i na RTS 3 ponedeljkom u 22h, u legendarnom terminu u kome su se nekad u JRT šemi smenjivale muziče emisije. Među njima je najznačajnija bila Hit Meseca. U ovoj emisiji su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici koji su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

Naša top lista se osvežava neprekidno novim i zanimljivim predlozima, a od vaših glasova zavisi pozicija nekog od izvođača.

Trenutno su na našoj TOP 20 listi predlozi: Lara ft. Kasapski - Samo svrti se, Barbara Munjas - I Will Be Standing, Marko Luis – Dude, BEPOP - Brez kril i Helem Nejse – Guramo tu priču, a na prvom mestu ovonedeljne TOP 20 se nalaze Artan Lili ft. Cane - Rokenrol posle rokenrola.

Glasajte na našem sajtu, podržite muziku i izvođače koje volite!

Evo jednog od ovonedeljnih predloga, Helem Nejse - Guramo tu priču.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika