Nova Eva Braun stiže i kaže: Ti si sve

„Eva Braun, vremenska masina za povratak u neko bolje vreme”

Na radost mnogih fanova, bečejski sastav Eva Braun objavio je novi video singl pod nazivom “Ti si sve” (Midget Unit Records).

„Mi se vraćamo na singlove i to me u neku ruku raduje. Paradoks je da se vraćamo na početke rokenrola pedesetih i početkom šezdesetih godina kada su glavni medij bili singlovi a ne albumi. Na neki način se vraćamo korenima” – izjavio je povodom novog video singla Goran Vasović, frontmen benda.

Pesma je snimana u Bečeju i Novom Sadu u produkciji novosadskog tima Nemanje i Svetozara Nešića, a spot je delo beogradskog tandema Dragomira Nikolića i Ive Tanacković.

Publika će Evu Braun biti u prilici da vidi i čuje uživo na koncertu koji je zakazan za 14. februara u Domu omladine Beograda na kome će biti i premijerno live izvođenje pesme “Ti si sve“.

„Zaželeli smo se svirke. Činjenica je da jako dug period nigde nismo svirali. Skoro tri godine, pa je Dan zaljubljenih ispao kao zanimljiv povod. Ne verujem da će to postati tradicija, poklopio se datum, dugo nismo svirali, mada nikad ne reci nikad” – istakao je Goran Vasović povodom predstojećeg nastupa.

Na You Tube kanalu ove grupe, jedan fan je napisao: „Eva Braun, vremenska masina za povratak u neko bolje vreme”.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika