Eva Braun ima novi singl - Jadransko more

Pred veliki aprilski koncert u Beogradu, bečejski sastav objavio je novu stvar

 

Pred veliki aprilski koncert u Beogradu, bečejski sastav "Eva Braun" objavio je novi singl i spot za pesmu „Jadransko more” u izdanju izdavačke kuće Midget Unit Records.

„Jadransko more" je na neki način nastavak naše prošlogodišnje odluke o povratku na singlove. Slično kao i kod pesme „Ti Si Sve", imamo jasnu ljubavnu tematiku, ali istovremeno i neskrivenu jugonostalgičarsku posvetu nekim boljim vremenima, kao i posveta najlepšem moru na svetu“  rekao je, povodom novog singla i spota, Goran Vasović, frontmen "Eve Braun".

Pesma je snimana u Bečeju i Novom Sadu u produkciji novosadskog tima Nemanje i Svetozara Nešića. Video spot je delo porodične manufakture bečejske grupe, jer je autorka Tina Stojkov kćerka gitariste Eve Braun, Zvonka Stojkova. Video prikazuje mladi par koji je u potrazi za duhom Jadrana na zimskim obalama ušća Save u Dunav.

 

Eva Braun, Foto: promo

 

Publika će Evu Braun biti u prilici da vidi uživo na koncertu koji će se 7. aprila održati u Domu omladine Beograda. Koncert će biti upriličen povodom četvrt veka njihovog albuma „Heart Core”.

Povodom predstojećeg koncerta, pevač i gitarista Goran Vasović poručuje:

„Želimo da ovim koncertom obeležimo 25 godina od izlaska našeg trećeg albuma, koji se u neku ruku može smatrati i novim početkom "Eve Braun". Odsviraćemo ceo album, u cugu, bukvalno od prve do poslednje pesme, tačno redosledom kako idu. Znam da mnogi ljudi vole taj album, uostalom "Heart Core" je bio naša najtiražnija ploča. Kada su mi tada pokazivali kako ide prodaja, 85 posto prodatih primeraka bilo je u Beogradu.“

Sve o koncertu naći ćete ovde.

(Izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika