Prvi bend Massima Savića objavio novu pjesmu i stiže na Muzzik FM kanale ZZTV i MOBA

Dorian Gray - Jesenski krug

 

Hrvatski bend Dorian Gray, koji trenutno čine Toni Ostojić i Dražen Sholz, objavio je spot za pjesmu "Jesenji krug" za Croatia Records. Osim ovog maestralnog dvojca, na novoj pjesmi radili su i Goran Delač na basu te Luka Banić na gitari.

Dorian Gray osnovan je 1982. godine u sastavu: Massimo Savić (vokal, gitara), Vedran Čupić (gitara), Branko Terzić (bubnjevi), Toni Ostojić (klavijature) i Jadran Zdunić (bas), kao i Emil Krnjić na nekim pjesmama (bas). Prvi album “Sjaj u tami” objavili su 1983. godine, a 1985. drugi album “Za tvoje oči”.

Godinu dana kasnije Massimo napušta Dorian Gray i započinje solo karijeru.

Godine 1986. Toni je radio kao klavijaturist na albumu Parnog valjka "E=mc2", a 1988. Dražen se pridružio bendu kao bubnjar. Oko 1990. dio Doriana Graya nastavlja s radom, kada mikrofon preuzima Toni Ostojić. Godine 1997. bend izdaje svoj treći album, ali nakon nekoliko koncerata odlučuje napraviti pauzu od rada u ovom bendu.

Croatia Records 2023. godine reizdaje posljednji album Doriana Graya iz 1997. godine, a Toni i Dražen odlučuju se ponovno okupiti i raditi na novim pjesmama i albumu koji će izaći do kraja 2024. godine.

Htjeli su svoju publiku počastiti pjesmom s novog albuma, ali i vizualizirati tu pjesmu spotom u kojem glume Vini Jurčić i Romano Nikolić, a sve u režiji Marija Delića.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika