J.R. August - Dealing With The Pain

Pesma najavljuje album „Still Waters” koji izlazi 15. aprila

„Dealing With The Pain” je prvi singl s novog studijskog albuma J.R. Augusta, višestrukog dobitnika Porina i izuzetno zanimljivog autora svetskog kalibra, saopšteno je iz izdavačke kuće Croatia records, uz napomenu da će njegov novi album „Still Waters” svetlost dana ugledati 15. aprila.

„Pjesma ‘Dealing with the Pain’, kao i cijeli album ‘Still Waters’, inspirisana je vremenom u kojem živimo. Što se vizuala tiče, želio sam ispričati najpoznatiju priču svih vremena kroz prizmu 2022. godine”, rekao je J.R. August.

A najpoznatija priča, dodaju izdavači, je ona o Sinu Božjem i njegovom raspeću.

„Priča je to uobličena u spot za koji režiju potpisuje Filip Gržinčić. Priča je to o godini koja je tek počela, a već bi je najradije zaboravili”, dodaju iz Croatia recordsa.

Svrstavanje muzike J.R. Augusta u žanrovske fioke, tvrde u Croatia records timu, bila bi blasfemija, zato „otvorenog uma i otvorenog srca uđite u njegov svijet”. J.R. August je, kažu, još uvijek u vodama, bile one opasne, mutne ili mirne.

„Snimao sam doma sve, što je u isto vrijeme prokletstvo i blagoslov, jer imam pred sobom cijeli instrumentarij, što otvara neslućene mogućnosti. Na albumu će biti devet pjesama i moj neki prepoznatljiv izraz, ali zvuk je definitivno 2022. godina”, kaže ovaj muzičar.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika