J.R. August kaže u novoj pesmi: I Forgive Her

Ovaj autor pravi muziku koja oplemenjuje i isceljuje

Posle objavljivanje prvog singla „Dealing With The Pain“, u kojem se iz perspektive  2022. godine priča najpoznatija priča svih vremena, isto se nastavlja i kroz drugi singl i video-spot, „I Forgive Her” kojim J.R. August otvara novo poglavlje.

Nakon albuma „Dangerous Waters” i kolekcije EP-jeva „Murky Waters”, vreme je za „Still Waters”, novi studijski album ovog izuzetnog, višestruko nagrađivanog muzičara koji je probudio hrvatski muzičku scenu i krenuo sasvim novim putem.

 

Photos: Filip Gržinić

Ove pesme su i melodijski i žanrovski i emotivno nešto što se zaista retko sreće; ne možeš ih svrstati u „fioke”, dotiču te i kad nisi mislio da će i zato se treba prepustiti, slušati, makar i nekoliko puta, i pokušati da se razume ono što je J.R. August želeo da čujemo, pa u tom smislu, ovaj autor kaže:
„Ne želim biti poistovjećivan s religijskom glazbom jer ju niti ne stvaram. Ja stvaram duhovnu glazbu, kao i svi oni kojima je poziv stvarati glazbu. Ako te glazba ne produhovi, ne stavi u poziciju gdje nadiđeš svoje postojanje i vidiš svijet oko sebe drugim očima, onda to niti nije glazba”.

Pesme s albuma prate fantastični spotovi režisera Filipa Gržinčića koji uz J.R.-a potpisuje i scenarije.

Dugogodišnji suradnik, Dražen Završki koproducirao je album i napravio tonski miks, dok je za mastering zaslužan Goran Martinac.

Ovaj album izdala je kuća Croatia Records.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika