Kika najavljuje novi album

Kristina Kika Jovanović predstavlja Na Ivici Mogućnosti

Alt pop pevačica Kristina Kika Jovanović objavila je 8. marta, na Dan žena, album „Na ivici mogućnosti“, u izdanju promoterske kuće Long Play, na svim relevantnim digitalnim platformama. Na prvom izdanju koje potpisuje svojim imenom Kika nudi 10 pesama, od kojih su dve, „Pokvarila“ i „U mraku“, već predstavljene tokom prošle godine, kao video singlovi, a preostale numere postavljene su na kao YouTube vizuali.

Kika je muziku za ovaj album, nastao u doba pandemije, stvarala sa producentom i bubnjarem Andrejom Jovanovićem, klavijaturistom Matijom Anđelkovićem i basistom Brankom Spasićem. Na gitari je gostovao Aleksandar Sedlar, a mastering je radio Goran Antović.

„Album je koncipiran kao jedno putovanje, istraživanje unutrašnjeg i spoljnog sveta i svega onoga između”, objašnjava Kristina. „Ivica jeste mesto na kom se stvari lome. Da li ćeš se usuditi i zakoračiti u nepoznato? Pobediti strah od neuspeha, nevoljenosti, uspeha, smrti, ili ćeš se povući i, bežeći od bola, ostati da se vrtiš u istom krugu nemoći, apatije, uloge žrtve i neispunjenog života, plitkih odnosa i nadražaja?”.

Album „Na ivici mogućnosti” realizovan je uz podršku SOKOJ-a. Kristina Kika Jovanović, široj javnosti poznata kao glumica u mnogim popularnim ostvarenjima, ali i kao TV voditeljka, muzički se afirmisala u sastavu E-play. Po napuštanju grupe, sa bendom „Kika” snimila je album „Posledica puberteta” (2019), a sa ovim albumom otpočinje svoje novo muzčko poglavlje.

Novi Kikin album predstavljamo pesmom „Pusti me da skačem"

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika