Beogradski nastup benda Short Reports!

Ovo će biti promocija albuma Cat VS Dogs!

Bend Short Reports za 2022. planira veliki broj koncerata po regionu i Evropi, a ovom prvom Beogradskom nastupu predhodi Hrvatska turneja koja obuhvata tri grada Zagreb, Požegu i Đakovo.

Tokom februara, bend je imao promociju albuma u Novom Sadu u klubu OWL (Klub Advokatta Vojvodine) i nastupio je u Luksemburgu - ESCH 2022 na festivalu Remix kao predstavnik Evropske prestonice kulture - grada Novog Sada. U pripremi je i drugi album kao i još nekoliko video spotova. 

 

Short Reports su visokoenergetski alternativni rock duo iz Novog Sada. Njihov zvuk predstavlja minimalizam kombinovan sa ekspresivnim sviranjem uz filozofiju „manje je više“.

"Ne koristimo mnogo efekata niti opreme za modifikovanje zvuka. Jedan bubanj i jedna gitara sa par pedala i pojačalom. Naša muzika i tekstovi su takvi, kao što smo i mi u našoj vezi. Bolno iskreni, iako je to ponekad malo neprijatno. Direktne kratke poruke (izveštaji), bez ulepšavanja, poslate ka drugom ili samom sebi", poručuju Nikolette i Nemanja iz benda. 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika