ELEMENTAL nastupa na KONTAKT 2022 Konferenciji u Beogradu

Dom Omladine je domaćin profesionalcima muzičke industrije krajem marta

„Snaga je u broju, ispletena nit je dulja

kada letimo u roju neće odnijet nas oluja..."

i baš zato Elemental nastupa na poslednjoj večeri #Kontakt2022 konferencije u okviru glavnog dela muzičkog programa.

Lokacija je Dom omladine Beograda, početak je u 21h, a ulaznice su već u prodaji putem tickets.rs prodajne mreže.

Prvih 100 ulaznica dostupno je po pretprodajnoj ceni od 1.200 dinara, redovna cena biće 1.500 dinara, a na veče koncerta 1.800 dinara.

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt konferencija, održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022, u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala - CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti).

 

Zbog velikog  interesovanja publike za koncert grupe Elemental, 26. marta u Domu omladine Beograda, u okviru muzičkog dela Kontakt konferencije, u prodaji su dodatne ulaznice, jer je prvobitno planiran broj karata rasprodat.

Pred koncert grupe Elemental publika Kontakt konferencije upoznaće se sa Dinom Jashari, makedonskom zvezdom u usponu. Dina Jashari će deliti binu sa Elementalom zahvaljujući članstvu Kontakt konferencije u INES asocijaciji (Innovation Network of European Showcases) i konkursu raspisanom posredstvom gigmit platforme. Dina Jashari je jedna od tri izvođača koja nastupaju u showcase delu Kontakta 2022. Njen jedinstveno iskren pristup pisanju pesama, sanjive harmonije, emotivni tekstovi, moderni i svež ritmovi samo su dodatak njenim hipnotičkim nastupima uživo koje će Beograđani premijerno videti 26. marta.

Dodatne ulaznice mogu se nabaviti preko sajta www.new.tickets.rs, na blagajni Doma omladine, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a, po ceni od 1.500 dinara. Na veče koncerta cena će biti 1.800 dinara, ukoliko bude bilo dostupnih karata. Koncert počinje u 21 čas.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika