Fantastična britanska grupa Skunk Anansie objavila je novi singl Can’t Take You Anywhere

Odlična najava koncerta u zagrebačkom Domu sportova 13. maja 2022

 

Novu pesmu ove čudesne grupe odlikuje Skinin dramatični i moćni vokal, a a ona peva o prijateljskom / ljubavnom odnosu koji izazivaju haos gde god da se krene.

„Pesma ‘Can’t Take You Anywhere’  je dvosekli mač. Imamo prijatelje koje volimo, ali nas sramote, nemaju dugme za isključenje ili filtere. Pesma govori o podeljenom svetu, potrebi za oprezom i načinima na koje se nosimo s novim ‘prijateljskim poretkom’. Nikada pre nisam imala dugogodišnje prijatelje koji razviju potpuno drugačije poglede na svet od mojih. Treba da naučimo da razumemo ljude i da se odnosimo prema njima s poštovanjem i ljubavlju, ali i da imamo svoje mišljenje”, poručuje Skin.

Skunk Anansie su krenuli na veliku evropsku turneju iz Španije, a obići će mnoge zemlje Evrope, od Islanda, Portugalije, Nemačke, Italije, zemalja Beneluksa, Francuske, Poljske itd.

Nastupi širom GB su uglavnom unapred rasprodati, a mediji za bend kažu da su pravo utelotvorenje moći rocka i da i dalje daju ono najbolje iz sebe na koncertima.

Skunk Anansie će u Zagrebu nastupiti u Domu sportova, hali koja prima 6000 ljudi, gdje će imati novi susret s hrvatskom publikom. Nakon fantastičnog nastupa na Šalati u julu 2019., bend je uvrstio Zagreb na drugi deo velike slavljeničke turneje pa tako ostaje jedini grad naše regije koji će dva puta ugostiti ovu live rock mašinu.

 

 

Oni među nama koji su bili na njihovom koncertu u bašti beogradskog SKC-a u junu 2010. godine, to sigurno, dok su živi neće zaboraviti, taj će koncert ostati kao jedan od najboljih, po energiji i raspoloženju izvođača i publike, ikad.

Na zagrebačkom koncertu, kao predgrupa će im se pridružiti londonski alt rock dvojac Shelf Lives, koji za sebe kažu da vraćaju punk na repertoar kućnih žurki, a moćni zvuk gitare i bas, potpis su njihovog odvažnog i pamtljivog zvuka.

Dosad kupljene ulaznice vrede za novi termin 13. maja. Ulaznice su u prodaji po ceni od 230 kn, dok će na dan koncerta biti 260 kn.

Službena prodajna mesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Srećni su oni koji će imati priliku da ih gledaju I slušaju, a nama ostalima, za utehu, neka posluži ova pesma, iako je samo lyrics video.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika