„Geler" grupe Artan Lili

Grupa Artan Lili je novi singl  Geler" snimila sa reperom Đusom

Gost u pesmi je doajen hip-hopa Ivan Ivanović Juice. Nakon pesme Rokenrol posle rokenrola", koju su snimili sa Zoranom Kostićem Canetom iz Partibrejkersa,  ovo je druga pesma koju su realizovali u saradnji sa kolegama sa scene.

Radio Beograd 202, Radio Beograd 1 i RTS Rokenroler su juče premijerno emitovali novi singl grupe Artan Lili  Geler", a televizijska premijera pesme i video spota je danas na kanalima RTS1, RTS3 i RTS Muzika. 

 

 

 Uradili smo ponovo nešto neočekivano. Ovo je drugi od pet novih singlova koje ćemo napraviti sa ekipom sa scene! Mogu samo da kažem da je saradnja sa Đusom bila izuzetna, kad čujete pesmu biće jasno da smo i on i mi "ostavili srce na terenu". Takođe mislim da je vrlo važan taj antiratni naboj, koji je adekvatno prenet i muzikom i slikom. Osetili smo snažnu  potrebu da se izrazimo na ovakav način i verujemo da smo u tome uspeli”, otkriva frontmen grupe Bojan Slačala.

Spot je delo režisera Danila Cekovića, starog saradnika grupe, poznatog po spotovima za pesme D.E.P.R.A." i Maca". Audio produkciju potpisuju Nikola Vranjković, Ivan Petrović i Marko Benini.

A kao uvertira za bogato koncertno leto, biće predstojeći nastupi grupe Artan Lili u Novom Sadu 31. marta i 8.aprila u Užicu.

 

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika