Keni nije mrtav, BG Bagra i H2O2 na gitarskoj fešti u Božidarcu u petak 8.aprila

Ovi mladi Kruševljani su nominovani na našem konkursu Muzzik Video Awards 2K21 u kategoriji Video novog izvođača!

Za ljubitelje gitarske muzike, đuskanja, skakanja, rokenrol i punk muzike, u petak, 8.apria, svoj koncert će održati kručevački trio Keni nije mrtav uz beogradske punk sastave BG Bagra i H2O2 u Božidarcu.

 

Keni nije mrtav je jedan od predvodnika nove generacije domaćeg rokenrola, poznat po sjajnim koncertnim žurkama. Proteklu godinu su završili izdavanjem albuma "Ajmo da plešemo" i rasprodatim koncertom u sali Amerikana, a pred beogradsku publiku se vraćaju u kultni Božidarac koji pod etiketom "Vračar Rocks" godinama unazad pravi odličan program sastavljen od raznih gitarskih i rep izvođača.

 

 

Keni nije mrtav, Foto: Miloš Savić

 

 

Keniji će ovog puta podeliti binu sa dva beogradska punk sastava. U želji da se podsete svojih početaka i prvih nastupa pred publikom odabir je pao na dva atraktivna punk benda, miljenika beogradske punk publike.

"Vidimo se u petak. Nikada do sada nismo svirali u Božidarcu i ovaj poziv nismo mogli da odbijemo. Spremite se za sjajno veče i dosta dobre muzike!" poručuju Keniji pred beogradski koncert kojim će otvoriti niz ovogodišnjih nastupa.

 

Koncertni prostor Božidarca u petak 8.aprila otvara se u 20 časova.
Karte u predprodaji, 500 RSD @ Felix Shop, TC Sremska & Božidarac Cafe, na ulazu na koncert 600 RSD.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika