Video sa glavnom ulogom - nominovani za MVA 2k21

Mnogi su mišljenja da je gluma zapravo realno predstavljanje jedne osobe pod imaginarnim okolnostima. Posmatrana je na različite načine, ali nas nikada ne izneveri

Talentovani glumci često tumače značajne uloge, a svaka od njih može da dotakne nekoga svojim karakteristikama, jedinstvenim izvođenjem ili prosto osećajem.

Savremeni trenutak povezao je pomenutu glumu sa muzikom. Muzički video spotovi danas su nalik mini filomovima u kojima glavne uloge tumače oni udubljeni u stihove i melodije pesama. Veliki doprinos stvaranju kratkih remek dela dali su, pored svih ostalih, i glumci koji su prihvatili da učestvuju i kreiraju zanimljive uloge.

Najbolja ostvarenja moći ćemo da vidimo u nominacijama za “Glavnu ulogu”. Nominovani u ovoj kategoriji na takmičenju MVA 2K21 su:  

1.     Stefan Bundalo (KoiKoi – Misisipi)

2.     Jelena Lopatić (Urban&4 – Sama)

3.     Tanita Rose (Koala Voice – Postapokaliptični svet)

4.     Nikolina Majdak (Mayales – Adio Galioti)

5.     Janko Bošković (Stereo Banana – Krindž)

6.     Tea Žugec (The Gentlemen - You Always Came in Flowers)

7.     Nikolina Friganović (SOPOT - Jednog dana)

8.     Nataša Naneva (Swingers & Gelato Sisters - Bikini)

9.     Ana Uršula Najev / Anamarija Asanović / Jagoda Kumrić (Cambi & TBF   ft. ST Koke  Bambina mia)

10.   Mirza Tanović (Dubioza Kolektiv – Space song)

 

Svi oni predstavili su se na pravi način i upotnupili nabrojane numere svojim dramaturškim veštinama. Sa nekim od ovih likova iz spotova mnogi će se poistovetiti, dok sasvim sigurno svima možemo da pozavidimo što su bili akteri nekih melodija i vizuelni identitet numera.

U narednim danima ćemo na našem sajtu predstaviti svakog od izvođača zajedno sa nominovanom numerom. Možda ćete saznati nešto novo i zapamtiti neki zvučni stih, a sasvim je sigurno da ćete uživati u kvalitetnoj muzici. Zato nas pratite i ne zaboravite da glasate za svoje favorite

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika